Nepotul primarului din Valea Dragului,  Marin Mototolea, membru al clanului Duduianu, candidează la conducerea PNL din sectorul 4!

0
821

 După cum titrau mai multe site-uri de presă, nepotul primarului din Valea Dragului, Marin Mototolea,  candidează la conducerea PNL  din sectorul 4 al Capitalei!

Silviu Mototolea este un interlop din clanul Duduianu,  personaj extrem de controversat, cu mari probleme legale „în spate” care după cum constatăm că a ajuns să candideze pentru funcția de prim-vicepreședinte PNL Sector 4, în echipa lui Pavel Popescu.

Silviu Mototolea, membru al temutului clan Pian, este așa cum menționam  nepotul  primarului Marin Mototolea, reținut, nu demult, de procurorii DNA într-un dosar cunoscut ca „Mită la Permise Giurgiu”.

Potrivit capital.ro, Silviu Mototolea a intrat în familia Duduienilor de  mai mulți ani, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian.

Între timp, Silviu Mototolea a intrat în politică, susținut de unchiul său,  Marin Mototolea.  un apropiat al  fostului lider PSD, Niculae Bădălău . El a scăpat de un mandat de arest preventiv exclusiv din motive medicale, iar la începutul anului 2020 era numit membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia.

De numele aceluiași Silviu Mototolea este legat și un scandal privind asigurarea hranei pentru asistații de la DGASPC Giurgiu, în luna februarie a anului trecut, organele de control constatând grave deficiențe în activitatea firmei ce asigura cateringul pentru DGASPC Giurgiu și impunând închiderea activității acesteia.

Firma respectivă îi aparține aceluiași Silviu Mototolea, favorizat – scria presa la acea vreme – de fostul lider al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău și finul ecestuia , fost președinte al Consiliului Județean Giurgiu, în subordinea căruia funcționează DGASPC.

Acum, Silviu Mototolea anunță, oficial, că a decis să candideze la funcția de prim-vicepreședinte PNL Sector 4, „convins fiind că fiecare problemă își găsește rezolvare prin muncă și determinare”(!).

La rândul său, unchiul, Marin Mototolea nu de mult încasa o amendă în valoare de 25000 lei din partea celor de la Garda de Mediu Giurgiu. În timp ce Primăria pe care o conduce primea amendă, primarul Mototolea se răsfăța la soare, aflat în concediu, pe litoral.

În concluzie  inițiativa aia cetățenească, ce a devenit ulterior un slogan de campanie , ”Fără penali în funcții publice”, rămâne doar o promisiune electorală și atât!

(Jurnal)