N-au mai așteptat până la Moș Nicolae sau Moș Crăciun…

0
391

Trei minori au fost prinși la furat din magazine aflate pe raza municipiului Giurgiu.

Primul este un puști de 15 ani din comuna Gostinu care, de Ziua Națională, pe 1 decembrie,a  sustras, din magazinul unei societăți comerciale din municipiu, o boxă audio.

Bunul sustras (boxă audio), în valoare totală de 69.99 lei, a fost recuperat și predat reprezentanților societății comerciale.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Polițiștii de ordine și siguranță publică au prins în flagrant doi minori care încercau să spargă magazinul unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu.

Joi, 30 noiembrie a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către  un bărbat din Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute încearcă să pătrundă în incinta magazinului unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu.

În urma sesizării, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban au depistat în scurt timp, pe o stradă din municipiul Giurgiu, doi minori de 15 ani și respectiv, de 14 ani, ambii din Giurgiu, care forțau fereastra unui magazin, în vederea sustragerii de mai multe bunuri alimentare și nealimentare.

În cauză polițiștii au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.