L-a prins iarna fără lemne! Ce soluție a găsit un giurgiuvean…

0
411

„Un bărbat din comuna Stănești este cercetat de polițiști după ce în urmă cu o săptămână a tăiat și sustras câțiva pomi de pe un teren din satul Ghizdaru, aparținând unui giurgiuvean.

Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Călugăreni au fost sesizați la data de 30 noiembrie a.c. de un bărbat, de 55 ani, din municipiul Giurgiu, că persoane necunoscute au tăiat câțiva pomi de pe un teren proprietatea sa, situat satul Ghizdaru, județul Giurgiu, creându-i un prejudiciu de circa 400 lei”, se arată într-un comunicat de presă al polițiștilor giurgiuveni

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 48 ani, din comuna Stănești, județul Giurgiu, care în data de 27-30.11.2017, a pătruns pe terenul apelantului, situat în extravilanul satului Ghizdaru și a tăiat 9 arbori, din speciile nuc și dud, pe care ulterior i-a transportat la locuința sa din satul Ghizdaru, comuna Stănești, județul Giurgiu.

După bravura asta, în mod sigur că pe cetățeanul din Stănești îl vor trece toate căldurile, pentru că va trebui să dea explicații în dosarul penal pentru furt, întocmit de polițiștii giurgiuveni.