Zilele trecute scriam despre faptul că foarte puține  sau  aproape de loc, sunt în Municipiul Giurgiu marketuri care au respectat, conform Ordonanței Militare,  restricțiile și odată cu ele măsurile de dezinfecție la intrarea în  incinta magazinului, în special în cele alimentare.

Precizam atunci că în Giurgiu există o singură excepție: supermarketul KAUFLAND. Să nu credeți că  este vorba despre vreun articol publicitar,  ci doar de  recunoașterea efortului pe care acest retailer  l-a făcut la Giurgiu.

Afară, lângă intrare  stau,  de-o parte cărucioarele dezinfectate ce urmează a fi preluate de cumpărători,  iar de cealaltă parte cele ce au fost folosite  și care,  la rândul lor, urmează a fi dezinfectate…

Niciodată aceste cărucioare nu se amestecă. Dacă un cărucior este lăsat pe platou, un membru al magazinului îl recuperează și îl trece în rândul cărucioarelor folosite. Afară, la intrare,  un agent de pază nu lasă să intre în magazin decât câteva persoane și doar când altele ies din supermarket.

La intrarea în spațiile destinate mărfurilor te așteaptă un recipient cu soluție dezinfectată pentru mâini.

Odată cu golirea rafturilor, ele sunt imediat umplute cu alte produse , astfel încât toată lumea să fie mulțumită, nimeni să nu plece acasă cu punga goală.

La stația de amplificare a supermarketului consumatorii sunt rugați , sistematic,  să nu intre în panică pentru că stocurile de marfă sunt îndestulătoare…

Trăgând cu urechea la dialogurile dintre salariații magazinului am înțeles că TIR-urile cu marfă sunt descărcate după terminarea programului de lucru, aproape de miezul nopții. Cât efort, câtă organizare!

În concluzie, iată cum arată grija și respectul față de cumpărător , ale unui market care se respectă. Mulțumim KAUFLAND!

(Jurnal)