MONDEN. Cât a costat geaca purtată de Putin la recenta manifestație populară de pe stadionul Olimpic din Moscova. Ce purta președintele Rusiei pe sub pluover…

0
149

Pe scena stadionului olimpic – ”Lujniki” din Moscova, președintele rus Vladimir Putin a purtat o geacă de 12.000 de euro, produsă de compania italiană Loro Piana.

Patronul companiei spune că a fost „rușinat” să vadă acest lucru în timp ce el  ajută poporul ucrainean cu donații, relatează La Repubblica. E oarecum rușinos din punct de vedere uman” , a declarat  Pier Luigi Loro Piana , cu gândul la victimele războiului susținut de Vladimir Putin. El a  mai trimis în Ucraina, pături și produse textile pentru cei care au pierdut totul în bombardamente.

Cred că haina purtată de Putin a fost cumpărată cu mult timp în urmă, dar cred că acestea sunt probleme minore în comparație cu tragedia unui război (…) Nu mă simt vinovat pentru acea geacă purtată pe scenă, dar cred că Putin ar trebui să reflecteze asupra masacrului pe care îl comite asupra poporul ucrainean”, a mai  spus Loro Piana.

(Jurnal)