Moment emoționat astăzi, la Colegiul ”Ion Maiorescu”. Giurgiuveni, foști colegi de promoție, s-au reîntâlnit după 61 de ani!

0
371

Un moment emoționant a avut loc astăzi, 1 septembrie, cu doar câteva zile înaintea începerii noului an școlar,  la Colegiul ”Ion Maiorescu” din Giurgiu.

Foștii elevi din Promoția 1957-1961, s-au reîntâlnit la o agapă între colegii de an și de clasă, dovedind faptul că în fiecare dintre noi  mocnește nostalgia anilor de liceu, cea mai frumoasă perioadă post copilărie, redeșteptând dorința de a ne revedea peste ani și ani…

Colaboratorul nostru, Costel Nicolae, a surprins o imagine cu cei care au răspuns prezent joi,  la catalog,  cu regretul că o parte dintre colegii acestora nu au putut să li se alăture din motive obiective,  pe care  probabil  le-ați înțeles.

Pentru a nu nedreptăți pe  cineva, nu vom înșirui numele celor din fotografie, lăsându-vă pe dvs. să îi recunoașteți pe fiecare dintre ei, noi rezumându-ne a le ura ca Bunul Dumnezeu să le ofere șansa de a mai participa la multe astfel de evenimente, unice în viața fiecăruia dintre ei.

(Jurnal)