Cristina Elena DINU, deputat PSD Giurgiu: „Nu trebuie să găsim scuze, ci soluţii!”

0
80

Le-am promis românilor că vom depăşi #împreună crizele suprapuse din ţara noastră şi asta facem! Nu trebuie să găsim scuze, ci #soluţii, pentru că de asta suntem aici, învestiţi cu #încredere de către cetăţeni.

Tocmai de aceea, venim cu noi măsuri sociale în cadrul programului “#Sprijin_ Pentru_România”.

Ca să trecem cu bine peste iarnă, trebuie sprijiniţi aceia care ar putea ajunge să nu îşi mai poată plăti facturile, să nu mai aibă bani pentru hrană, medicamente sau pentru şcoala copiilor. Suntem alături şi de oamenii care muncesc, alături de pensionarii care au lucrat o viaţă întreagă, dar şi alături de familiile care au nevoie de ajutor pentru a supravieţui sezonului rece.

Astfel, propunem:

Creșterea salariului minim de la 2.550 la 3.000 de lei

Majorarea pensiilor cu cel puțin 10%. Astfel, punctul de pensie va crește de la 1.586 lei, la 1.746 lei (+160 lei), iar pensia minimă crește de la 1.000 de lei la 1.100 de lei (+100 lei).

Suntem alături şi de #firmele românești, pentru că #IMM-urile sunt coloana vertebrală a economiei naționale. În 2022, am alocat 6% din PIB pentru programe de sprijin şi vom continua să investim #masiv, deoarece IMM-urile generează 50% din PIB-ul nostru național și aproape 70% din profituri.

#PSD #Măsuri_Pentru_Oameni #Soluţii_Nu_Scuze”

(Cristina Elena DINU, Deputat PSD Giurgiu)