La sfârșitul slujbei de Duminică , 25 august, din Biserica Sf. Pantelimon din curtea Spitalului județean Giurgiu, parintele paroh Liviu Neacșu a felicitat-o pe cea care asigură în fiecare zi de sărbătoare, cadrul melodic al predicilor.  Este vorba despre Daniela Asembrener,  asistent medical generalist, Secția Nozocomiale, din cadrul Spitalului județean de Urgență Giurgiu, cu ocazia zilei de naștere. 

Daniela a primit felicitări, flori  și cadouri din partea prietenilor, la rândul lor enoriași ai acestui binecuvântat lăcaș al lui Dumnezeu. 

De precizat că fiul sarbatoritei, Vlăduț Asembrener,  se pregătește, sub îndrumarea părintelui Neacșu pentru o viitoare viață parohială, chiar în această Biserică. Iată de ce  buncii (Constanța, Cornelius, Ecaterina, Amedeo și Ionel ) au poposit în Biserica noastră ca urmare a prezenței fiului, respectiv nepotului lor aici în această parohie.  Astfel Vlăduț i-a adus cu el pe părinți și pe bunici în sânul Bisericii ortodoxe, făcându-i ostași ai lui Hristos.

(Jurnal)