Dacă ar putea, unii conducători auto, și-ar parca autoturismul   în incinta instituțiilor în care au câte ceva de rezolvat.

Așa se face că vineri, 12 februarie, în parcarea Complexului ”Ancora”, conform imaginilor trimise la redacția noastră, de către un cetățean, unul dintre  mitocanii Municipiului  ”a  comis-o” chiar în centrul orașului.

După cum se poate vedea din imaginile atașate, deși parcarea  centrului comercial avea suficiente locuri goale, șoferul nostru a ales să își parcheze mașina lipită de scara de acces din spatele  Complexului, obturând aproape în totalitate traficul persoanelor.

La vederea celui care îi  făcea poze autoturismului și implicit modului neaoș de parcare, mitocanul, în loc să își asume greșeala de a fi parcat ”ilegal, imoral și indecent”, a sugerat, în zeflemea, că ar dori să i se facă și lui poze…

Îndeplinindu-i dorința, vă oferim imaginile trimise de cetățeanul, transformat ad-hoc în fotoreporter, cu autoturismul Mitocanului.

Poate ar fi momentul să înțelegem că, dezvoltarea statelor la care privim cu jind, din lumea civilizată, se bazează tocmai pe civismul cetățenilor, pe respectarea unor reguli ale bunului simț și a unor legi impuse comunității, încercând să ne lepădăm de mitocănia pe care încă unii o manifestă cu nonșalanță, ca în cazul de față.

Altfel spus, ar trebui să începem să ne ordonăm viața, ca apoi să vedem cum se îndreaptă țara.

 (City ZEN)