Mitocanii șoselelor, căzuți în capcana lui Bahus și a poliției rutiere! Ce vârstă au ”falnicii beutori”?!

0
158

alcoolLuni, 28 noiembrie , pe la  ora 00,45 polițiștii Biroului Rutier l-au depistat pe C. A., un tânăr de 21 ani din comuna Oinacu, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe str. Parcului din municipiul Giurgiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test  indicând  valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași dimineață de  28, cu o oră mai târziu ( ora 01.45), polițiștii Biroului Rutier au depistat pe B. M., un tânăr de 19 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe str. Gheorghe Doja, din municipiul Giurgiu, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.  Aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei si sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

(Jurnal)