În ședința de guvern de astăzi, 18 decembrie, a fost aprobată hotărârea privind numirea de subprefecți în 20 de județe, printre acestea numărându-se și Giurgiu. 

Astfel, odată cu aprobarea hotărârii de Guvern, la Giurgiu a fost numit, cu caracter temporar, pe funcția de subprefect, a lui Mirel Dragoș Brăgaru. Numele acestuia fusese, de altfel, vehiculat și pentru funcția de prefect al județului Giurgiu. 

În anul 2016, în mandatul de prefect al lui Zorinel Niculcea, acesta a deținut funcția de șef al Cancelariei Prefectului. Este fost angajat al Ministerului de Interne, trecând prin toate etapele până la gradul de comisar șef de poliție, grad cu care, de altfel, s-a și pensionat.

Mirel Brăgaru are 53 de ani, este născut și crescut în Giurgiu, absolvent al Liceului „Ion Maiorescu” și, mai apoi, al Facultății de Energetică din cadrul Politehnicii București, din anul 1992 s-a angajat în cadrul Poliției. De atunci, a parcurs toate etapele, inclusiv două misiuni externe în Bosnia și Kosovo, timp de 6 ani și 4 luni. Este vorbitor fluent de limba engleză și limba franceză, este căsătorit și are o fiică, în vârstă de 24 de ani, avocat în Capitală. 

Rămâne ca și acesta să depună jurământul în zilele următoare. 

(Jurnal)