Un minor de 14 ani a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce ar fi furat o sumă de bani dintr-un imobil situat în comuna Putineiu, județul Giurgiu.

Astăzi, ora 11:10, polițiștii Postului de Poliție Putineiu au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, de 34 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința părinților săi, din comuna Putineiu, județul Giurgiu, de unde au sustras o sumă de bani.

În baza sesizarii, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în noaptea de 2/3 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept, prin forțarea unei ferestre, în locuință, de unde ar fi sustras suma de 1.650 de euro, 200 de lire sterline și 300 lei.

În baza unor date și informații, polițiștii au identificat, în scurt timp autorul faptei, ca fiind un tânăr de 14 ani, din comuna Putineiu, județul Giurgiu, care a declarat că banii sustrași i-a îngropat pe un teren situat în extravilanul localitatății Putineiu.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de către polițiști.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” – transmite Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Jurnal)