Ministerul Sănătății se scuză că numărul de doze de vaccin pe care îl deține este prea mic. Ce apel face către populație…!

0
367
Medical concept. Syringe and covid-19 vaccine ampoule in a white background.,Image: 548993202, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no

Ministerul Sanătății face un apel la populație  vineri, 15 ianuarie, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției, menționând că numărul de doze de vaccin anti COVID-19 este prea mic.

„Încă nu avem suficiente doze de vaccin pentru toți românii„, scriu reprezentanții Ministerului Sănătății pe rețeaua de socializare.

De aceea este important ca în a doua etapa a vaccinării împotriva COVID-19 să dăm prioritate bunicilor nostri, persoanelor cu boli cronice si lucratorilor din domenii esentiale. Avem mare încredere ca medicii vor programa pentru vaccinare persoanele care chiar au nevoie”, se mai arată în postare.

În cazul în care regulile de prioritizare vor fi încalcate, Ministerul Sănătății arată că vor exista si penalizări după ce neconformitățile vor fi investigate de echipe.

(Jurnal)