După o perioadă de emoții, primarul Mihai DOBRE din Mihăilești rămâne în funcție! Asta după ce, în campania electorală, a fost depusă o contestație asupra candidaturii sale. La vremea respectivă, Judecătoria Bolintin Vale i-a dat câștig de cauză candidatului liberal. 

Pe 27 septembrie, Mihai Dobre a câștigat alegerile pentru primăria orașului Mihăilești. Imediat, ANI a invalidat rezultatul, anunțând faptul că, de fapt, Mihai Dobre nu ar putea rămâne primar. În schimb, edilul din Mihăilești a contestat, la Tribunalul Giurgiu, decizia celor de la ANI, iar luni, 26 octombrie, a câștigat procesul, putându-și lua în primire mandatul. 

Sunt extrem de fericit. Justiția și, implicit, Tribunalul Giurgiu și-au făcut datoria, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Deși unii au încercat să mă împiedice, iată că, ajutat și de bunul Dumnezeu, am reușit să câștig”, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, primarul orașului Mihăilești. 

Referitor la învestirea în funcție, Mihai Dobre a declarat că este doar o chestiune de timp până când acest lucru se va întâmpla, Instituția Prefectului urmând să programeze, zilele următoare, acest eveniment. 

(Jurnal)