Mesajul „de ce tu poți și restul nu au putut” adresat primarului Marian Țaga, de un cetățean al comunei. Vezi la ce face referire

0
972

Comuna Vedea este una dintre comunele cele mai prospere ale județului Giurgiu, cu oameni foarte harnici și care are în fruntea sa un primar foarte tânăr, harnic, iubit și apreciat de cei care l-au ales. Marian Țaga a venit în fruntea primăriei cu gânduri mari de schimbare a comunei.

Într-una dintre ultimele postări ale acestuia pe pagina Primăriei Vedea vedem un comentariu: „ÎNAINTE ȘI DUPĂ”.

Din imaginile postate, se vede clar ceea ce anume a vrut să spună edilul în acel comentariu.

Am vorbit pentru mai multe detalii cu reprezentantul primăriei Vedea, Adrian Găină care ne-a precizat printre altele că acel gard al cimitirului din comună nu mai fusese reparat de foarte mult timp, astfel că inițiativa edilitară de a-l înlocui și de a da o față nouă acelei zone a comunei a bucurat pe toată lumea.

A fost astfel dărâmat pe o suprafată de peste 200 ml vechiul gard și înlocuit cu unul nou. Pe lângă aceasta, au fost montate uși din fier forjat pe latura unde a fost înlocuit vechiul gard al cimitirului. Lucrările vor continuă după sărbătorile pascale.

Dacă luăm în considerare numărul de like-uri, mesajele de felicitare și laudele la adresa primarului comunei Vedea, Marian Țaga, observăm că acesta este foarte apreciat de cetățenii care l-au votat. Mesajul „de ce tu poți și restul nu au putut” este probabil cel mai elocvent dintre sutele de mesaje la această postare simplă.

Tot în această perioadă de început de primăvară, toată comuna Vedea a beneficiat de curățenie de primăvară.

Nici stadionul pe care își desfășoară meciurile echipa VIITORUL VEDEA nu a fost uitat.

Gazonul natural a fost schimbat, astfel că la începutul acestei săptămâni, lucrătorii Primăriei au efectuat însămânțarea noului gazon.

(Ana Magheru)