Meciuri tari în Liga a IV-a la fotbal

0
148
Liga a IV-a programează în acest weekend partidele din cadrul etapei cu numărul 13. Etapa programează câteva meciuri interesante, derby-urile fiind întâlnirile dintre Energia Remuș și Argeșul Hotarele, ocupantele locurilor 4, respectiv 1 în clasament, și dintre FC Bolintin Deal-Viitorul Tântava, locurile 4 și 3 după primele 12 partide din noul sezon.
La  Remuș se joacă unul din capetele de afiș ale etapei a 13-a. Gazdele vin după  o victorie la limită (2-1) pe terenul Dunării Giurgiu, în vreme ce liderul seriei Sud, Argeșul Hotarele, a învins pe teren propriu pe fostul lider al seriei până în etapa a 12-a, Victoria Adunații Copăceni, scor 3-0.
În seria Nord, prima clasată a seriei, Argeșul Mihăilești, poate pleca cu puncte de pe terenul celor de la AS Iepurești.
La prima vedere, Argeșul Mihăilești, pornește favorită dar ambiția gazdelor și avantajul terenului propriu pot produce un show agreabil cu un câștigător greu de anticipat. Argeșul Mihăilești este neînvinsă  în acest sezon, palmaresul celor din Mihăișești, cuprinzând 11 victorii şi un rezultat de egalitate.
SERIA SUD – sâmbătă, 16 noiembrie, ora 11.00:
M. V. Călugăreni –  Dunărea  Giurgiu
Dunărea Oinacu- Progresul Valea Dragului
Spăcul Izvorul – Gloria Comana
Real Colibași-  Giganții Vărăști
Viitorul Vedea – AS Prundu
Voința Daia –  Unirea Izvoarele
Victoria Aunații Copăceni- Voința Slobozia
Energia Remuș-  Argeșul Hotarele
SERIA NORD – sâmbătăă, 16 noiembrie, ora 15.00:
Maxima Hobaia –  Real Drăgăneasca
Petrolul Roata –  Rapid Clejani
FC Bolintin Deal –  Viiitorul Tîntava
AS Iepurești –  Argeșul  Mihăilești
Avântul Florești- FC Bolintin Malu Spart 
AS Podul Doamnei-  Silver Inter Zorile
Unirea Cosoba – Luceafărul Treistieni
AFC Singureni –  Zmeii Ogrezeni