Meciurile etapei a 16-a din Liga a 4-a a campionatului județean de fotbal se vor desfășura sâmbătă, 19 martie 2022, de la ora 15:00, pentru meciurile din seria Sud și începând cu ora 11:00, pentru cele din seria Nord.

În seria Sud, se va juca cu un meci mai puțin, echipa Voința Daia retrăgându-se din campionat în data de 17 martie. Până la finalul ediției de campionat, echipele care trebuiau să joace cu Voința Daia, vor câștiga cu 3-0.

Devenit din ce în ce mai interesant, campionatul județean de fotbal are și în această etapă câteva meciuri mari, în seria Sud.

În această etapă, pentru  echipele grupate pe primele trei locuri în seria Sud, nu se pune decât problema scorului cu care vor câștiga în fața echipelor Voința Slobozia, Gloria Comana și Unirea Izvoarele.

Voința Slobozia – Dunărea 2020 Giurgiu

Cel mai dificil meci în această rundă îl are Voința Slobozia, care primește pe teren propriu vizita liderului, Dunărea Giurgiu, în seria Sud. În tur, Dunărea Giurgiu s-a impus cu 3-0 pe teren propriu. Nu se mai pune problema dacă Dunărea va câştiga meciul, ci la ce diferenţă de scor o va face. Meciul se va juca pe terenul din Slobozia de la ora 15:00.

Giganții Vărăști – Gloria Comana

Giganții Vărăști, de când îl au pe bancă tehnică pe prof. Marian Paraschiv,  în evoluția formației din sudul județului s-a văzut un progres de la o etapă la alta și nu este exclus ca sâmbătă, echipa din Vărăști să obțină un rezultat la scor, pe teren propriu cu Gloria Comana. Diferența de valoare este prea mare, se va pune doar problema scorului. În tur, la Comana, Giganții au marcat de șase ori, iar de această dată, fără număr. Meciul se va juca pe terenul din Vărăști de la ora 15:00.

Energia Remuș – Unirea Izvoarele

Energia Remuș are sâmbătă pe teren propriu un meci aparent mai uşor împotriva ultimei clasate din serie, Unirea Izvoarele. Cu toate acestea tehnicianul George Șanțmare spune că niciun meci nu este dinainte câştigat, iar jucătorii săi trebuie să dea dovadă de seriozitate maximă şi să facă ceea ce trebuie în teren pentru o victorie. Meciul se va juca pe terenul din Remuș, de la ora 15:00.

Programul etapei a 16-a, Liga a 4- a, seria Sud, sâmbătă, ora 15:00

Victoria Adunații Copăceni – Voința Daia     0-3

Dunărea Oinacu – M. V. Călugăreni

Argeșul Hotarele – Real Colibași                  0-3

Giganții Vărăști – Gloria Comana

Voința Slobozia – Dunărea 2020 Giurgiu

Energia Remuș – Unirea Izvoarele

Viitorul Vedea –  Stă

În seria Nord, un meci interesant se joacă la Tântava, acolo unde echipa din localitate Viitorul (locul 5 în clasament), primește vizita ocupantei locului 7, Real Drăgăneasca. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament. Fotbaliștii din Tântava vor să continue trendul pozitiv și vânează victoria. De cealaltă parte, Real Drăgăneasca trebuie să își revină după înfrângerea suferită săptămână trecută și să repornească motoarele la maxim împotriva echipei Viitorul Tântava. Partida dintre Viitorul Tântava şi Real Drăgăneasca se va disputa la Tântava, sâmbătă dimineaţa de la ora 11:00.

Programul  etapei  a16- a  Liga a 4-a, seria Nord, sâmbătă, ora 11:00

Inter Zorile –  Petrolul Roata

AS Podul Doamnei – AFC Singureni

FC Bolintin Malu Spart  – Zmeii Ogrezeni

Maxima Hobaia – AS Iepurești

Viitorul Tântava –  Real Drăgăneasca

FC Bolintin Deal – Avântul Florești

Luceafărul Trestieni – Argeșul  Mihăilești  3-0

(Costel Spînu)