Întrecerile actualei ediţii de campionat a Ligii alV-a au continuat la sfârşitul săptămânii trecute cu meciurile din cadrul etapei a patra (seria Nord) şi a treia (seria Sud) a sezonului. A fost o rundă în care s-au înregistrat rezultate previzibile, echipele mai bine cotate confirmându-şi statutul de favorite la câştigarea punctelor puse în joc.

Pe terenul din Singureni, derby-ul Seriei Nord dintre AS din localitate şi liderul Unirea Vânători a trezit interesul suporterilor comunei din nordul judeţului, veniţi în număr mare pentru a asista la partidă. Aflaţi la un punct de locul întâi, fotbaliştii primarului Marian Pătuleanu au învins cu scorul de 2-1 după un joc spectaculos, cu fotbal de calitate. Meciul ambiţiilor dintre FC Bolintin Malu Spart şi FC Bolintin Deal s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 4-1.

De rezultatul de la Singureni a profitat Argeşul Mihăileşti care a învins în deplasare cu 3-0 pe Olimpia Mârşa şi a preluat fotoliul de lider, urmată la egalitate de puncte de AS Singureni şi FC Bolintin Malu Spart, toate trei echipe cu câte 10 puncte.

Meci tensionat şi record de cartonaşe la Izvoarele

Derby-ul Seriei Sud dintre Unirea Izvoarele şi Dunărea Giurgiu a fost un joc cu scântei care s-a jucat pe terenul din Izvoarele acolo unde echipa locală Unirea a fost învinsă de ocupanta primului loc cu scorul de 4-2. În acest meci , arbitrul  a acordat nu mai puţin de 11 cartonaşe galbene (6 oaspeţilor şi 5 gazdelor) şi un cartonaş roşu giurgiuvenilor. După incidentele petrecute la Prundu, echipa AS din localitate s-a retras din campionat. În clasament conduce Dunărea Giurgiu cu 9 puncte urmată la egalitate de puncte de Giganţii Vărăşti, Energia Remuş şi Voinţa Slobozia.

Rezultatele etapei a treia Seria Sud:

Unirea Frăteşti – Spicul Izvoru               6-3
AFC Adunaţii Copăceni – MV Călugăreni         11-0
Voinţa Slobozia – Dunărea oinacu                     3-0
Giganţii Vărăşri – AS Mihai Bravu                     5-1
Energia Remuş – Real Colibaşi              6-0
Progresul Valea Dragului – Viitorul Vedea         8-2
Unirea Izvorele – Dunărea Giurgiu                     2-4

ACS Pro Giurgiu a stat.

Rezultatele etapei a patra Seria Nord:

Inter Zorile – Unirea Joiţa                                  3-3
Voinţa Podişor – Viitorul Tântava                      3-6
AS Singureni – Unirea Vânători             2-1
Olimpia Mârşa – Argeşul Mihăileşti                   0-3
Luceafărul Trestieni – AS Iepureşti                    1-2
FC Bolintin Malu Spart – FC Bolintin Deal        4-1
Avântul Floreşti – Unirea Cosoba                      2-1
Zmeii Ogrezeni – Petrolul Roata                        2-4      

(C.S.)