Marți, Primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, a sărbătorit o bătrână ce a împlinit O SUTĂ de ani!

0
257

”O vorbă din bătrâni spune că, cine nu are bătrâni, să își cumpere, iar cine îi are, să îi prețuiască!”

Acestea sunt cuvintele primarului comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, inserate pe facebook, alături de o poză care spune mai mult decât o mie de cuvinte despre iubire, respect și prețuire…!

”Un semn de prețuire am încercat să ofer astăzi, unuia dintre seniorii comunei noastre. Doamna Ilina Matache a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, prilej pentru mine, ca Primar, dar și pentru colectivul Primăriei comunei Oinacu, să îi fim alături în aceste momente emoționante ”– scrie primarul Tîrcă, încercat după cum se observă în imaginile alăturate, de fiorii emoțiilor.

Nu pot spune ce emoții m-au încercat în fața doamnei Ilina, gândidu-mă că a prins, de-a lungul vieții domniei sale, evenimente extrem de importante. Și, deși nu se mai prea poate ridica din pat, dorința de viață și sclipirea din ochii dumneaei nu înseamnă nimic altceva decât un mesaj pentru noi, cei tineri: fiecare clipă merită trăită, la adevărata ei valoare!

 

Îi doresc doamnei Ilina Matache, la împlinirea unui secol de viață, în primul rând, multă sănătate, ani fericiți și liniștiți în continuare, alături de tradiționalul LA MULȚI ANI!” – a mai scris primul edil al comunei Oinacu, dovedind că are un suflet mare  și că nu-i uită niciodată pe cei care l-au educat și i-au fost ghid de la primii săi  pași în viață !

(Jurnal)