Marți, 17 mai, a doua zi a „Porților Deschise” la Colegiul Tehnic „Ion Bălănescu” din Giurgiu

0
309

Luni, 16 mai, a început cea de-a doua campanie de promovare a școlilor profesionale din județul Giurgiu, printre acestea numărându-se și Colegiul Tehnic „Ion Bălănescu” din municipiul Giurgiu.

La acest eveniment au fost prezenți reprezentanți ai mai multor agenți economici printre care amintim: Lucmar împreună cu Bosch România, Agroconcept și Termoenergetica București S.A ., societăți care au prezentat avantajele cunoașterii unei meserii, dar și mediul în care copiii vor efectua practica și vor putea lucra dacă aleg să urmeze cursurile unei școli profesionale.

În cele două zile ale „Porților Deschise”, sunt așteptați elevi de la 17 școli din întregul județ.

La eveniment au fost prezenți reprezentanții BOCH România, care au avut chiar și un stand amplasat în curtea colegiului giurgiuvean, acolo unde mecanici auto profesioniști le-au prezentat elevilor o parte din tainele meseriei de mecanic auto.

Trebuie precizat încă o dată că toții elevii care doresc să se înscrie la cursurile profesionale din cadrul Colegiului Tehnic „Ioan Bălănescu” vor avea o serie de avantaje printre care menționăm: burse oferite de agenții economici, dar și transport și masă caldă oferite din partea Consiliului Județean Giurgiu.

Ziua „Porților Deschise” continuă și astăzi, 17 mai, elevii sunt invitați de acestă dată să viziteze societățile comerciale REOS și Shypiard ATG Giurgiu.

(Jurnal)