Referitor  la declarația total surprinzătoare a ministrului muncii, Olguței Vasilescu, privind faptul că în cazul venirii la guvernare a Opoziției. Oamenii își vor pierde pensiile și salariile majorate, președintele Marin Anton a spus:

Ei  (PSD – n.red.) au mai rămas cu un singur segment, acela al oamenilor de vârsta a treia, și pe care îi ghidonează cum vor… e un segment destul de important..Tot respectul pentru toți cei care au pensii. 

La viitoarele alegeri, ținând cont de ceea ce înseamnă astăzi, media, rețelele de socializare, probabil că nu va mai fi hotărâtoare decizia și votul pensionarilor, ci votul tinerilor, care de obicei nu prea vin la vot…Dar de data aceasta vor veni. Tinerii vor mătura cu PSD-ul în alegerile următoare. Chiar și la sate. Chiar dacă primarii stau foarte bine, zic ei, în modul cum gestionează votul, vor avea surprize mari căci sunt tineri pe care nu îi poți stăpâni și nu știu ce fac ei în cabina de vot – a mai precizat liderul liberalilor giurgiuveni, Marin Anton.

(Jurnal)