În ultima  conferință de presă a PNL Giurgiu , președintele Marin Anton a făcut o declarație șoc. Ele susține că în data de 1 martie, prefectul județului, Nina Crișu, a  depus la Ministerul de Interne, o cerere pentru câteva zile de concediu de odihnă. Numai că, la vremea respectivă, nefiind încă în funcție un subprefect care să îi poată prelua atribuțiile, cererea i-a fost refuzată.  La scurt timp după această solicitare Prefectul  Nina Crișu a intrat în concediu medical.  În spatele acestei cereri a stat, spunea liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, o excursie la Ierusalim!

Fotografie pusă la dispoziţia presei de către preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton. Imaginea a fost blurată pentru a respecta dreptul la intimitate a persoanelor care apar în poză

„În perioada 6 – 12 martie, doamna Crișu s-a aflat în concediu medical. Numai că, dumneaei, a fost atât de bolnavă, încât s-a dus să se trateze la Ierusalim. Conform legii, nu are voie să părăsească limitele județului fără acordul Ministrului de Interne, ca să nu mai vorbim de granițele țării…Mă întreb dacă doamna ministru Carmen Dan are cunoștință de escapada doamnei prefect…Eu spun doar atât: să nu uite doamna prefect că doamna Carmen Dan sau domnul Bădălău nu îi vor acoperi, la nesfârșit, toate ilegalitățile pe care le comite, și că cei trei nu sunt veșnici pe funcții. În politică, de la extaz la agonie sunt doar 24 de ore!”, a mai  precizat Marin Anton.

(Anna Lincă)