Recent fostul președinte al PNL Giurgiu, Marin Anton, a fost catalogat de secretarul general al PNL Giurgiu, Florian Velicu ca făcând parte doar din istoria recentă a PNL Giurgiu.

Contactat de ziarul nostru, Marin Anton a dorit să vină cu câteva precizări în legătură cu atacul nejustificat al liberalului Florin Velicu: O consider o declarație total nepotrivită…În loc să atace PSD-ul, pe liderii acestuia, ăsta m-a atacat pe mine…Total anapoda. Eu nu cred că a avut mandatul lui Motreanu ( n.n. – Dan Motreanu președintele interimar al PNL Giurgiu) să vorbească despre mine și în termenii pe care i-a folosit. Eu înțeleg că nu…A fost o chestiune pur personală de aceea mi-am și permis să îl fac ”mare bou” …și e un MARE BOU! Dacă el crede că în postura lui de secretar general mă poate ataca pe mine și nu pe adevărații noștri adversari politici, în frunte cu președintele PSD, Nicolae Bădălău, se înșală amarnic.

Legat de afirmația că Marin Anton a rămas ”doar istorie” pentru PNL Giurgiu, fostul președinte liberal a spus: Eu înțeleg că declarația lui Velicu este o poziție a lui personală și nu o poziție oficială a partidului, vis a vis de istoria mea. Eu nu am ce să-i demonstrez lui Velicu, căci e prea mic…Jignirile mele au venit, firesc, ca un răspuns la jignirile pe care el mi le-a adus. Nu i-am întors obrazul, i-am întors jgnirea…a mai spus Marin Anton.

(Florian Tincu)