Marian Oprișan arată care au fost cauzele eșecului PSD, la moțiune

0
171

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a făcut la finele săptămânii trecute o serie de declarații legate de cauzele eșecului PSD la moțiune și lucrurile de care ar avea nevoie Viorica Dăncilă pentru a ajunge președintele României.

  • Dna Dancilă e cinstită, merită să fie Președintele României. Nu avea cum să fie prezentă (la întâlnirea din biroul lui Marcel Ciolacu) pentru că era la  ședința de Guvern. In spiritul nostru istoric, trădătorii au făcut să treacă moțiunea de cenzură, nu a fost în stare opoziția.
  • Mihai Fifor e secretar general al partidului și a fost ales de Congres, nu discutăm în acest moment despre persoane. După prezidențiale trebuie Congres, data o vom stabili împreună
  • În partid nu avem ce să schimbăm, trebuie să luați act din mers că din cauza trădătorilor a trecut moțiunea de cenzură.
  • Toți colegii am dorit să nu treacă această moțiune pentru că trebuia să ne ducem la capăt programul de guvernare.
  • Ne pregătim de prezidențiale, sper să câștige alegerile Viorica Dăncilă. Trebuie dinamizată echipa de campanile.

În legătură cu afirmațiile critice ale colegei sale Ana Birchall, Oprișan a conchis:

Ana Birchall  trebuie să-și țină gura. Cât timp judecătorii din România intră în jurisdicția DNA niciun cetățean nu are garanții că este un proces echitabil între cetățeanul respectiv și DNA. Nu există egalitate de arme. Ana Brichall nu cred că a încălcat linia partidului, dar cred că a exagerat…a mai spus Marian Oprișan.

(Jurnal)