Prezent la conferința de presă a social-democraților giurgiuveni de vineri, 17 ianuarie, președintele executiv al organizației județene, Marian Mina, a adus în atenția presei o problemă gravă cu care se confruntă, în aceste zile, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu: lipsa căldurii!

Este posibil ca pacienții să rămână fără căldură pentru că sunt datorii foarte mari la furnizori, de foarte bună credință care ne-au înțeles și ne-au păsuit până acum. Am avut chiar și zilele acestea o discuție să vedem cum găsim sumele de bani necesare. Cam asta înseamnă guvernare PNL, cam așa înțeleg cei de la PNL să dezvolte și să aducă prosperitate, așa cum ne promiteau atunci când erau în opoziție”, mai spunea președintele executiv al PSD Giurgiu.

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu deservește aproape în totalitate cele 54 de unități administrativ teritoriale; zilnic, la Unitatea de Primiri Urgențe numărul prezentărilor depășește 300, iar numărul de paturi din spitalul aflat în procedură de acreditare este de circa 400.

(Jurnal)