Deși părea ”omul potrivit , la locul potrivit”, managerului Spitalului Județean de Urgență (SJU) Giurgiu, Mihaela Rață,  i s-a cerut în după amiaza zilei de 5 ianuarie, DEMISIA din funcție!

După cum ne-a eclarat  domnia sa , într-o scurtă convorbire telefonică, fostul director al SJU Giurgiu  va asigura în continuare managementul  Spitalului  penru o perioadă de 30 de zile .

Întrebată care au fost motivele demiterii și dacă știe cine este cel/cea care o va înlocui după consumarea celor 30 de zile , Mihaela Rață ne-a spus că nu cunoaște nimic despre acest aspect  și că probabil deocamdată nu există un înlocuitor de vreme ce el nu a fost numit, cum se procedează de obicei, în astfel de situații.

Pe surse se pare  că preşedintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, ar fi precizat că este de acord cu această demisie/demitere, pe care personal  a aprobat-o .

În privința viitorului său, Mihaela Rață spunea că se va întoarce la Serviciul personal din cadrul Spitalului de Urgență Giurgiu. Unde își va continua activitatea.

(Florian Tincu)