Conform unei știri a unui post de televiziune comercial  o minoră în vârstă de 12 ani ar fi fost „hărțuită” de către un tânăr de 26 de ani.  Cei doi sunt locuitori ai  comunei Ogrezeni, din județul Giurgiu.

Mama minorei a declarat că mai mulți părinți ar fi depus , la rândul lor, plângeri cu privire la  comportamentul  tânărului…

Tot scandalul a fost făcut public pe facebook de către mama fetei despre care se bănuiește că ar fi fost abuzată, dar, conform surselor oficiale, fapta nu s-ar încadra nici la capitolul „hărțuire”, nici la alt gen de presupusă infracțiune.

Conform acelorași surse, fapta  invocată de mama fetei nu s-ar putea încadra nici măcar la capitolul „contravenții”.  Iată, mai jos, punctul de vedere oficial al IPJ Giurgiu, cu privire la acest caz:

„La data de 28 iulie a.c., la Postul de Poliție Ogrezeni a fost depusă o sesizare formulată de către o persoană, în conținutul căreia precizează faptul că fiica sa de 12 ani, a primit pe telefonul mobil, mai multe mesaje din partea unui tânăr de 26 de ani.

În baza sesizării polițiștii fac verificări pentru stabilirea existentei sau inexistenței vreunei fapte, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”.

 Deși mama fetei de 12 ani a declarat că ar exista mai multe sesizări ce îl incriminează pe numitul „MĂDĂLIN”, bărbatul acuzat de hărțuire și de pedofilie,  în fapt nu există aceste așa zise  „nenumărate” plângeri, declară  sursele oficiale. Mai mult, tânărul  învinuit de hărțuire ar fi fost acuzat și de viol, de relații intime cu minore.

Pe același post de televiziune, referitor la aceste ultime acuzații, bărbatul din Ogrezeni a declarat:

„Nu am avut nicio relație cu fata de 15 ani. Am avut un prieten care lucra cu mine în perioada aceea. Nu am avut nimic cu ea! Cum să meargă mama ei la poliție când fata a fost măritată la 14 ani? A fost fugită și acum două săptămâni de acasă și a fost căutată de toată poliția! Prin intermediul prietenului comun am cunoscut-o, dar nu am avut nimic cu ea! Nu este nimic adevărat din declarațiile ei!”

Cât despre mesajele  despre care vorbește mama fetei de 12 ani, tânărul acuzat a declarat:

„Eu cu maică-sa am vorbit, și nu am crezut…De aceea i-am cerut o poză să mă conving! Doamna respectivă a spus că a abordat-o câteva zile. Acum câteva luni, mi-a cerut soră-mea telefonul, și a vorbit cu colega asta a ei. Aveam numărul de telefon, eram cu soția lângă mine, și nu știam al cui este acel număr de telefon. Am vrut doar să verific cui aparține acel număr de telefon. Voi merge în instanță pentru acuzațiile aduse mie și familiei mele, cu privire la acest aspect! I-am cerut poza doar după ce am vorbit la telefon, pentru că vocea ei nu era absolut deloc a unei fete de 12 ani. Am dedus doar că eu sunt luat „la mișto”, de aceea am cerut fotografia. Nu cunosc să am ordine de protecție sau de restricție emise pe numele meu. Vărul tinerei de 15 ani mi-a spus că părinții ei au mers la poliție să mă reclame. Nu am nicio înclinare către fete minore.”

Solicitat să dea o explicație acestui caz,  primarul comunei Ogrezeni, Jan Jipa, a declarat:

 (…) „Da, cunosc familia minorei care vorbește despre viol. Acum 3 săptămâni au venit polițiștiii de la Mihăilești să vizioneze pe cameră că ar fi fugit o minoră din zona școlii. Nu am văzut nimic. Le-ar fi spus părinții că ar fi plecat cu prietenul ei. La nivel de primărie nu știm nimic, nu este monitorizată de asistentul nostru. Dacă era la DGASPC, știam și noi. Polițistul mi-a spus că este o plângere, făcută de altă mamă. Nu cred că este un hărțuitor, ci sunt gesturi copilărești, omul este destul de în vârstă”,

De precizat și faptul că nici la Parchetul Giurgiu nu s-au înregistrat, în ultimele zile,  vreo lucrare penală care să vizeze scandalul sexual de la Ogrezeni.

(Jurnal)