Timp de două zile, pe 23 și 24 Ianuarie, sala de sport „Crișan” aparținând D.J.T.S.-Olt a găzduit prima etapă a Campionatului Interjudetean de lupte greco-romane. La competiție au fost prezente 10 echipe din Pitești, Brașov, Făgăraș, Câmpulung, Scornicești, Râmnicu- Vâlcea și Giurgiu.

Sunt mândru să vă anunț că echipa noastră, care s-a deplasat cu un lot de 16 sportivi care se află în pregătire pentru participarea în perioada următoare, la cele mai importante competiții din anul acesta, Cupa României și Finalele de Campionat National, a avut o evoluție de excepție”, ne-a declarat prof. Florin Antonescu, antrenorul lotului giurgiuvean.

La întoarcerea de la Slatina, palmaresul sportivilor giurgiuveni a crescut cu patru locuri I, cinci locuri II și alte patru locuri III. Toate acestea au făcut ca, la finalul competiției, luptătorii giurgiuveni antrenați de Florin Antonescu să ocupe locul al doilea pe echipe. 

„Vorbind despre rezultatele obținute, între cele patru locuri l  nu pot să nu îl remarc, din nou, pe cel mai valoros sportiv al nostru, Valentin Gheorghe, elev al Școlii nr. 4 „Mihai Eminescu”, alături de Andrei Dumitru, coleg cu el la aceeași școală, și pe cei doi elevi ai Școlii nr.3, Iulian Bălăceanu și Lucian Hergelegiu. Merită să evidențiem finala categoriei 45 kg / anul 2005 în care s-au întâlnit sportivul giurgiuvean Valentin Gheorghe și un slătinean, ca și elevul meu, multiplu medialiat la concursurile naționale, vechi prieteni în viața de zi cu zi dar adversari redutabili pe salteaua de concurs. Spre bucuria noastră, și de această dată s-a impus Vali al nostru”, ne mai declara, la întoarcerea de la Slatina, antrenorul lotului giurgiuvean, Florin Antonescu.

(Jurnal)