Lui PS Ambrozie, Episcop de Giurgiu, i s-a făcut Dosar Penal!

0
1480

După ce i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze, după ce a afirmat ca vaccinurile sunt expirate și i-a făcut pe parlamentari niște oameni de nimic, iată ca autoritățile i-au făcut Episcopului de Giurgiu un Dosar Penal.

Episcopul de Giurgiu, Ambrozie, are dosar penal pentru comiterea infractiunii de comunicare de informatii false, a anuntat vineri Inspectoratul de Politie Judeteana Giurgiu.

„Vă comunicăm faptul ca politistii din cadrul Sectiei nr. 1 Politie Rurala Calugareni s-au sesizat din oficiu la data de 18.10.2021, cu privire la comiterea infractiunii de comunicare de informatii false, avand in vedere afirmatiile facute de catre un reprezentant al Episcopiei Giurgiu, in cadrul unei procesiuni religioase, realizata in data de 14.10.2021, in comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu.

Actele procedurale intocmite de catre politisti au fost inaintate unitatii de parchet competente pentru continuarea cercetarilor, avand in vedere calitatea persoanei”, se anunta într-un document remis redactiei Libertatea de catre IPJ Giurgiu.

Spotmedia a prezentat, pentru prima oara, imaginile cu declaratiile lui Ambrozie.

„Nu va smintiti de ceea ce vedeti la TV, nu va speriati nici de COVID, nu va grabiti sa va vaccinati, lasati-i pe ei sa se vaccineze intai, intai toti parlamentarii si toti senatorii si deputatii si la urma, de o mai ramane vreun vaccin din astea 120 de milioane cumparate de Citu, abia atunci sa va vaccinati, ca sunt expirate si incearca sa le vanda in strainatate”, a transmis Ambrozie.

„Își bat joc de români! Bata-i Dumnezeu sa-i bata de dusmani si sa se ridice copiii astia crescuti in Biserica, sa se ridice sa fie primari, sa devina prefecti, sa ajute tara si poporul, sa construiasca scoli…”, a continuat el.

Apoi a sustinut ca incendiile din spitale sunt „o facatura”.

 

(Sursa: Aktual24.ro)