Deputat PSD, Elena Dinu: Cred cu tărie că singurii care se luptă cu adevărat cu această pandemie sunt #cadrele medicale din spitale…”

0
214

„Am discutat, astăzi, cu Mihăiță Grigore Grigore, la OPEN TV, despre criza sanitară şi politică în care se află România, am făcut precizări pe subiectul certificatului verde, dar am vorbit şi despre #sistemul sanitar giurgiuvean, sufocat de valul 4 al pandemiei şi de lipsa măsurilor pe care ar fi trebuit să le ia autorităţile judeţene.

Consider că acea „colectă umanitară” a Prefecturii care cere bani primarilor pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă(SJU) Giurgiu reprezintă o nesimţire fără margini.

Statul român este, cumva, în disoluţie de au ajuns să ceară ajutor de la autorităţile locale? AU GUVERNUL LOR.

De ce, când au fost făcute propunerile pentru alocările din fondul de rezervă, prefectul sau preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu nu au spus: nu mai daţi mită pentru Cîţu, daţi-ne banii pentru Spital!

Ce înseamnă circul acesta ieftin? Unde este responsabilitatea celor care conduc acest judeţ şi care împart preferenţial banii?

Cum să le ceară ajutorul tocmai celor cărora nu le-au dat nimic?

Doamna prefect n-a învăţat, în atâţia ani, care este rolul ei acolo?

Trebuia să facă demersuri către Guvern să asigure sumele necesare pentru SJU!

Ceea ce se întâmplă la Giurgiu nu s-a pomenit niciunde în ţară! Şi nici măcar nu le spune care sunt pârghiile legale, ci le cere tot primarilor să găsească ei o cale pentru a transfera banii. Este de noaptea minţii!

Asemenea oameni duc în derizoriu funcţiile pe care le ocupă. Cred cu tărie că singurii care se luptă cu adevărat cu această pandemie sunt cadrele medicale din spitale, epuizate şi lăsate fără resursele care să le ajute să salveze cât mai multe vieţi.

 

Elena-Dinu, Deputat PSD