Lucrările de modernizare a comunei Călugăreni continuă. Află care sunt acestea de la primarul Dumitru Iordache

0
451

În cursul săptămânii trecute, Primăria comunei Călugăreni a continuat lucrările la reabilitarea drumului ce leagă localitățile Călugăreni și Hulubești prin turnarea primul strat de asfalt pe o distanță de 2 km. Lucrările s-au oprit în această perioadă, lăsând porțiunea de drum ce s-a lăsat, să se stabilizeze, până la primăvară.

Strada Castelului din comuna Călugăreni și-a schimbat în totalitate „fața”, îmbrăcându-se de sărbătoare. Aceasta beneficiază de locuri de parcare, pistă de biciclete și asfalt proaspăt, în două straturi.

Primarul comunei ne mai spune în scurta discuție purtată că: „s-au încheiat procedurile la contestația privind dotarea cu mobilier specific dispensarului din comuna Călugăreni” astfel că în următoarele 60 de zile acesta va fi complet modernizat.

Referitor la pregătirile pentru iarnă, Dumitru Iordache ne preciza că unitățile școlare dispun de centrale noi și performante, care se pot utiliza fie pe peleți, fie pe lemne, astfel ca elevii să-și poată desfășura cursurile în cele mai bune condiții. De aceste centrale dispun școlile din Uzunu, Hulubești și din Călugăreni.

O altă zona modernizată din comuna Călugăreni este cea ce cuprinde Dispensarul Comunal și Poșta. „Clădirea poștei va intra la interior într-un amplu proces de renovare în perioada următoare, astfel ca nu doar exteriorul să arate renovat, ci și interiorul. În apropierea acestora am amenajat un parculeț pentru copii, pentru a evita aruncarea gunoaielor pe acel teren viran” – ne mai spunea primarul din Călugăreni.

Drumul de centură ce trece pe lângă pădurea din apropiere s-a salubrizat, urmând ca pe viitor să construim locuri de joacă, dar și piste de biciclete la liziera pădurii. Modernizarea drumului de centură va continua în anul următor”, ne mai preciza Dumitru Constantin.

Spor la treabă și concretizarea tuturor proiectelor începute, îi dorim primarului Dumitru Iordache, astfel încât comuna al cărui edil este să arate așa cum și-a imaginat-o!

(Ana Magheru)