Locuitorii din alte trei localități ale județului îi asigură pe social-democrați de voturile lor pentru Viorica Dăncilă

0
284

Orașul Mihăilești a fost ieri, 29 octombrie, ținta uneia dintre echipele de campanie electorală a social-democraților giurgiuveni, însoțiți de vicepreședintele Lucian Corozel și de președintele organizației PSD Mihăilești, Constantin Tudose.

Aceștia s-au întâlnit cu oamenii, cărora le-au oferit materiale electorale, dar, mai ales, i-au ascultat, iar dorințele expuse de cetățenii din Mihăilești sunt simple: continuarea măsurilor care au dus la creșterea substanțială a veniturilor lor, dezvoltarea economică și, mai ales, liniștea în țară, pentru ei, pentru copiii și nepoții lor. Mai mult, locuitorii orașului Mihăilești au spus că Viorica Dăncilă, candidatul PSD la președinția României, se înscrie în tiparul de președinte pe care ei îl doresc, care unește România, nu o dezbină.

Campania electorală pentru Viorica Dăncilă a continuat în comunele Vedea și Găujani, unde au fost însoțiți de cei doi primari, Marin Bălan, respectiv Dumitru Marcu.

„Am cunoscut oameni muncitori și responsabili care ne-au mulțumit pentru tot ce am făcut pentru ei în ultimii ani și care ne-au încurajat să luptăm în continuare. Viorica Dăncilă este singurul candidat care va investi un guvern capabil să continue implementarea măsurilor pozitive începute de guvernarea PSD astfel încât, împreună, să punem bazele unei societăți echilibrate și sănătoase menite să aducă bunăstare în viața românilor”, au precizat membrii echipei de campanie a social-democraților giurgiuveni.

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD, executat de SC PATI NEWS SRL (www.jurnalgiurgiuvean.ro), CUI mandatar financiar coordonator: 31190008