Doar câteva zile ne despart de debutul primăverii calendaristice, dar, din păcate, temperaturile și prognozele meteo amintesc, mai degrabă, de zile de iarnă. Cu toate acestea, primarul comunei Slobozia, Florin Gheonu, așteaptă cu nerăbdare să demareze lucrările pentru curățenia de primăvară.

„Dacă încă nu avem bugetul pentru anul acesta, ne vedem nevoiți să ne restrângem, puțin, activitatea, în sensul că nu putem discuta, momentan, despre lucrări de investiții. De altfel, încercăm ca, urmărind prognoza, să găsim acea „fereastră” de vreme bună care să ne permită demararea lucrărilor curățeniei de primăvară. Aceste lucrări le vom face, în mare parte, cu oamenii din comună, pe principiul voluntariatului, deoarece la Ajutor social mai avem foarte puține persoane, ca urmare a modificărilor legislative care îi vizau”, ne spunea primarul Gheonu.

Din fericire, a mai ținut acesta să precizeze, în cazul comunei pe care o păstorește nu s-a pus problema rămânerii fără firmă de salubritate, edilul comunei Slobozia având încheiat contract cu SC ECO GREEN încă de la început, gunoiul fiind ridicat fără sincope, după cum ne declara Florin Gheonu.

(Jurnal)