Liga a IV-a la FOTBAL. Victoria Adunații Copăceni leagă a doua victorie în campionat

0
222

În etapa a II-a din Seria Sud, a ligii a IV-a, giurgiuvene, Victoria Adunații Copăceni (foto) a întânlit pe teren propriu pe Unirea Izvoarele.

Campioana ”en tritre”, Victoria Ad. Copăceni și-a onorat blazonul  depășind-o fără probleme pe Unirea Izvoarele, cu un scor de curtea școlii:8-0!

La fel ca săptămâna trecută, la debutul în noul sezon de liga a  IV-a, cei din Adunații Copăceni au învins și continuă astfel seria victoriilor din fotbalul județului Giurgiu. După acest succes Victoria Adunații Copăceni a preluat fotoliul de lider al seriei Sud.

„Lanterna roșie”, Unirea Izvoarele este în postura de bună încasatoare, cu 15 goluri primite în doar două  jocuri, fără a avea bucuria de a marca la rândul ei, măcar un singur gol.

 „Am obținut o victorie frumoasă cu Izvoarele,  8 – 0.Cu încredere și atitudine vom merge înainte!„ a declarat Constantin Grigore, președintele echipei din Adunații Copăceni

Golurile partidei au fost marcate de: Tofan Marian (2), Frunză Mihai (2),  Amariei Gabriel (2), Costin Alexandru (1), Fulga Lucian (2).

Victoria Ad.Copăceni: Grancea(c), O.Dumitrescu, M.Dincă, G.Boteanu, I.Chiripuci, A.Câță, M.Frunză, A. Doncu, A.Costin, L.Fulga, M.Tofan. Au mai jucat: S.Radu ,G.Dinu, G. Amariei, M.Jecu. Antrenori:Alexandru Costin și Ion Văduva.

(Costel Spînu)