Duminică, 6 iunie, pe terenul din Ghizdarul,se va juca ultima etapă a Seriei 1, din Liga 5, Giurgiu. Această ultimă etapa va face cu siguranţă lumină, în sensul în care 2 echipe, Șoimii Ghizdaru și Inter Valea Dragului, se bat cu şanse reale pentru locul doi. Să vedem care sunt jocurile:

Șoimii Gizdaru vine după o înfrîngere rușinoasă adminstrată de Intre Valea Dragulu, iar Real Drăgăneasca după un rezultat bun, 10-1, în fața celor de la Omerta Stoenești.

Ambele echipe sunt dornice de victorie. Ghizdaru pentru a-şi consolida a 2-a poziţie în clasament, iar Drăgăneasca pentru a încheia Seria 1, în fotoliu de lider cu maxim de puncte.

Cred că echipa din Drăgăneasca va cîştiga, având în vedere atât valoarea lotului cât şi faptul că au activat cu rezultate bune în liga a 4-a, de unde s-au retras înaintea mini campionatului pentru desemnarea campioanei județene.

Meciul se va disputa de la ora 11:00.

Inter Valea Dragului – Omerta Stoenești. Echipa din Valea Dragului are prima şansă în confruntarea de pe terenul din Ghizdaru cu ultima clasată Stoenești. Echipei Inter Valea Dragului nu are cum să-i scape victoria.

Jocul se va disputa pe terenul din Ghizdaru cu începere de la 14:00.

Costel Spînu