Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Liga 4, seria Sud/Victoria Adunații Copăceni și Dunărea Giurgiu se întâlnesc sâmbătă în ultimul derby al anului!

Liga 4, seria Sud/Victoria Adunații Copăceni și Dunărea Giurgiu se întâlnesc sâmbătă în ultimul derby al anului!

0
Liga 4, seria Sud/Victoria Adunații Copăceni și Dunărea Giurgiu se întâlnesc sâmbătă în ultimul derby al anului!

Liga 4-a, seria Sud, programează sâmbătă, 29 octombrie 2022, partidele etapei a IX-a din sezonul regulat. Capul de afiș al rundei este derby-ul sezonului dintre Victoria Adunații Copăceni (foto în echipament albastru) și Dunărea Giurgiu, programat de la ora 16:00, pe stadionul comunal din Adunații Copăceni.

Două dintre marile favorite la câștigarea Campionatul Județean, Victoria Adunații Copăceni și Dunărea Giurgiu se află în fața primului test important al sezonului. Meciul nu este decisiv, însă poate releva nivelul real al echipelor, scoțând în evidență vulnerabilitățile.

Înaintea meciului de sâmbătă, Victoria și Dunărea se aflau la egalitate, cu câte 21 de puncte. Echipa care va câștiga, se detașează la trei puncte de locul secund și poate deveni liderul de toamnă al seriei Sud, cu toate că după acest meci mai sunt de disputat două etape din tur, în care cele două echipe au un program ușor.

„Este un derby între două echipe din seria Sud, în care fiecare echipă își dorește victoria. Pornim ca favorită în această partidă, dacă ținem cont de poziția noastră în clasament, dar să nu uităm că întâlnim una dintre echipele experimentate ale campionatului, cu jucători care au mare experiența și multă calitate. Sperăm să confirmăm forma bună din etapele trecute și să practicăm un joc pe măsura așteptărilor” a declarat Costel Grigore, președintele celor din Adunații Copăceni.

Se anunţă a fi un meci interesant între cele două echipe, dar cu siguranţă, ambiţiile şi orgoliile prezente la fiecare derby vor avea un impact, poate decisiv. Așteptăm toți cu nerăbdare acest meci pentru că sunt cele mai bune echipe din fotbalul giurgiuvean.

Victoria Adunații Copăceni are două variante pentru a rămâne pe primul loc în Liga 4, seria Sud, egalul și victoria, în timp ce Dunărea Giurgiu (foto echipament roșu), nu are decât varianta victoriei.

Ne așteaptă un meci greu în lupta pentru titlu. Suntem extrem de motivați să luăm toate cele trei puncte puse în joc. Vom lupta până la fluierul final pentru îndeplinirea obiectivului. Cred că toate jocurile sunt importante în campionat, dar acest joc ne oferă posibilitatea de a arăta la ce nivel suntem și cât de pregătiți suntem. Cred în echipa mea și în tot ceea ce facem aici. Cine este mai puternic, mai inteligent și mai tehnic, acela va câștiga. Sper ca norocul să fie de partea noastră” a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Meciul ce se va juca sâmbătă, 29 octombrie, începând cu orele 16:00, pe terenul comunal din Adunații Copăceni.

Programul etapei a IX-a, Liga 4, seria Sud, sâmbătă, 29 octombrie 2022, ora 16:00

⚽MV Călugăreni  –   Gloria Comana

⚽Unirea Izvoarele –  Energia Remuș

⚽Inter Valea Dragului  –  Real Colibași

⚽Viitorul Vedea    –  Giganții Vărăști

⚽Victoria Ad. Copăceni  –  Dunărea Giurgiu

⚽ Dunărea Oinacu     –     STĂ

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °