Liga 4: Dunărea Giurgiu țintește o nouă victorie. Cel mai disputat meci al rundei se joacă la Vărăști!

0
392

Giganții Vărăști- Victoria Adunații Copăceni este cel mai echilibrat meci al etapei a 10-a a Ligii a 4-a, seria Sud, luând în considerare pozițiile ocupate de fiecare echipă în clasament: Giganții Vărăști (locul 3) cu 16 puncte, un meci mai puțin disputat și Victoria Adunații Copăceni (primul loc) cu 22 de puncte, echipă care a făcut egal etapa precedentă (2-2) pe teren propriu, cu Dunărea Giurgiu.

Cele două formații sunt despărțite în prezent de 6 puncte, în condițiile în care singurul pas greșit comis de gazdele confruntării de sâmbătă a fost egalul înregistrat în partida cu Dunărea Giurgiu etapa (a 3-a), de pe teren propriu, dar și de meciul egal de la Comana.

Să sperăm ca partida dintre cele două combatante se va desfășura în limitele fair-play-ului, pentru că alături de Dunărea Giurgiu sunt cele mai bune echipe din județ.

Meciul se va juca pe stadionul din Vărăști cu începere de la ora 15:00.

Un alt meci interesant se va juca la Giurgiu unde echipa locală va primi vizita celor de la Inter Valea Dragului. În această partidă nu se va pune problema câștigătoarei, mai degrabă se pune problema scorului.

Programul etapei a 10-a, sâmbătă, 5 noiembrie 2022, ora 15:00

⚽Energia Remuș-M. V. Călugăreni

⚽Gloria Comana-Viitorul Vedea

⚽Giganții Vărăști-Victoria Adunații Copăceni

⚽Dunărea Giurgiu-Inter Valea Dragului

⚽Real Colibași-Dunărea Oinacu

⚽Unirea Izvoarele-STĂ

(Costel Spînu)