Liga 2, etapa a 11-a: Astra Giurgiu–Dunărea Călărași 3-0 (0-0)

0
88

Echipa Astra Giurgiu a învins, cu scorul de 3-0 (0-0), pe Dunărea Călărași, într-o partidă disputată pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, contând pentru etapa a XI-a din Liga 2 la fotbal.

Astralii au deschis scorul în min.63 prin Carol Danciu, care a înscris din careu după o centrare a lui Șerban. În minutul 75, scorul a ajunge la 2-0. Dragoș Gheorghe scapă din propria jumătate, pe un contraatac, șutează pe poartă, Costache scoate din spatele liniei și golul e validat. Cu nouă minute de final, Raul Găvîrliță, intrat și el pe parcursul meciului, stabilește scorul final la 3-0 pentru Astra care obține cea mai clară victorie în acest sezon.

Astra câștigă cu 3-0 meciul cu Dunărea Călărași, reușind să părăsească ultimul loc și trecând pe plus cu punctele, ajungând în prezent la + 2 puncte și devansând la golaveraj pe Dacia Unirea Brăila.

Astra e pe locul 19 în clasament, numai din cauza faptului că a fost penalizată cu 14 puncte. Pe teren a acumulat 16 puncte, astfel că în acest moment are 2  puncte.

Astra: Moroz – R. Gab. Zamfir, Ad. Stoian, Tib. Giuroiu, Riza, Gab. Șerban, Buliga, Banu (cpt.), Dr. Gheorghe, I. Zaharia, Gab. Dumitrașcu

Rezerve: Mih. Cotolan – Y. Fatai, C. Danciu, Al. Giuroiu, Adeshina, Găvîrliță, D. Vasilescu, Rob. Lică, Brăilă.

Antrenor: Florin Stîngă

Dunărea Călărași: Al. Costache – D. Filip, C. Avram, Bg. Matei, Sălceanu (cpt.), Dr. Grigore, Boiangiu, Rob. Ivan, Al. I. Popescu, Moise, Seymour

Rezerve: Alb. Popa – Caragea, Mănăilă, Vultur, Țenea, Al. Iul. Stoica, Nica

Antrenor: Marius Milea

(Costel Spînu

Foto: Costel Niculae)