Formaţia FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I. Un egal era probabil rezultatul logic după un meci plictisitor. Pentru giurgiuveni e important că nu s-au întors cu mâna goală din această „excursie”. Locul 3 este și obiectivul anunțat de Bogdan Andone pentru finalul acestui sezon, chiar dacă echipa nu are drept de participare în cupele europene. După acest rezultat, Botoșani a depășit-o cu un punct pe FCSB, care are însă un meci mai puțin disputat. Astra e în continuare pe locul 3, cu 30 de puncte.
Au evoluat echipele:
FC Botoşani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Mendoza (Patache ’82), Florescu – Askovski (Ofosu ’63), Babunski (Ebenhofer ’74), Keyta (Holzmann ’74) – Dugandzic.
Antrenor: Marius Croitoru
Astra Giurgiu: Lazar – Bruno (V. Gheorghe ’62), Graovac, Dima, Radunovic – Simion, Seto, Dandea, Crepulja – Budescu (Stahl ’90+2) – Alibec (Balaure ’90).
Antrenor: Bogdan Andone
Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Daniel Mitruţi. Arbitru de rezervă a fost Vlad Baban, iar observatori de arbitri Vasile Bratu.