floricel-la-primaria-giurgiuFlorian Nicolae:Ăă? Cum arăt îmbrăcat în vesta asta de social democrat?   Vedem cum sunt vremurile  în decembrie și dacă nu iese cine trebuie, o dau jos și îmbrac alta, că slavă Domnului, haine am destule…!

Mulți se vor întreba de ce a acceptat Niculae Bădălău să preia  o ”epavă” politică , precum Nicolae Florian, care nici popularitate nu  i-ar aduce și nici prea multe voturi în plus la parlamentare, deși sunt politicieni care susțin contrariul. Abilul lider al PSD Giurgiu, este încă o dată  de aplaudat!  El a făcut o socoteală simplă ce de fapt este o mare afacere . Prin revenirea  ( în genunchi!)  a patronului Nova Force la PSD, Niculae Bădălău nu numai că și-a umilit îngrozitor confratele parlamentar în fața publicului, dovedindu-și în acelaași timp generozitatea,  ci mai ales a rezolvat  problema mijloacelor de propagandă de care avea atât de mare nevoie, mutând în ograda partidului său atât  cotidianul ”Giurgiuveanul”  cât și televiziunea ”Giurgiu Tv”!

Fără a mai face efortul de a le cumpăra, așa cum se zvonise la un moment dat. Mai mult de atât…Prin acest  transfer ingenios liderul social democrat  și-a subordonat un trust media și respectiv pe patronul acestuia, ele urmând de acum să  supraviețuiască numai datorită contractelor pe care partidul le va facilita.  Căci, cu siguranță, Florian Nicolae va primi contracte generoase din partea instituțiilor statului  redresându-și   situația financiară.  Surprinzător este însă ceea ce spunea Niculae Bădălău despre atitudinea lui Florian Nicolae în raport cu PSD:  Am avut o discuție cu Floricel azi. El a avut un vis, a candidat la Primăria Giurgiu și nu i-a reușit. Dar niciodată Floricel nu a vorbit urât de PSD și de foștii săi colegi din partid…” Oare? Probabil că dl. Bădălău nu prea s-a prea uitat   la știrile de pe acest post. După trecerea lui Florian Nicolae la PNL , nu a fost zi în care Televiziunea Giurgiu TV să nu-i fi atacat pe social democrați, dar mai ales pe Nicolae Barbu, contracandidatul ”unicului” ( cum era numit  deputatul, de către presa obedientă),  în campania pentru primăria Giurgiu. Zeci de știri  în care PSD-ul era pus la zid și învinovățit  – prin gura altora, este adevărat, nu prin cea a lui Florian Nicolae.

Să nu ne prefacem că am uitat, în numele  butadei scopul scuză mijloacele!  Hai să nu fim ipocriți , jignind  inteligența giurgiuvenilor  care cu siguranță vor ține cont la alegerile din decembrie , amendând atât traseismul politic al  lui Florian Nicolae cât și graba cu care a fost iertat de toate păcatele…

În numele politicului, al interesului de partid și-al speranței de victorie în alegerile viitoare…Amin!

(Florian Tincu)

 

1 COMENTARIU

  1. CE SĂ MAI FACĂ FLORICEL ÎN PARLAMENT, DACĂ A DOVEDIT CĂ E INCAPABIL ? SAU CAUTĂ O HAINĂ PROTECTOARE A IMUNITĂŢII PARLAMENTARE PENTRU A NU INTRA LA PUŞCĂRIE? CU CÂŢI BANI ŞI-A CUMPĂRAT FLORICEL IARĂŞI POSTUL DE PARLAMENTAR?
    BADĂLĂU, BARBU ŞI FLORICEL = MAFIA PSD GIURGIU = BARONI LOCALI = HOŢI AI JUDEŢULUI = PENALI = MEDIOCRI INTELECTUAL = COMPLICI LA FURTURI, LA ÎNŞELĂTORII = INDIVIZI CARE CONTROLEAZĂ ŞI PATRONEAZĂ JAFUL ÎN GIURGIU = INDIVIZI DEZINTERESAŢI DE BINELE PUBLIC, CI DOAR DE BINELE PROPRIU, AL FAMILIEI ŞI HAITEI LOR.