Liderul PNL , Gheorghe Ștefan, vrea dezbatere publică în privința administrării Zonei Libere Giurgiu

1
339

Stefan-GheorgheÎn cadrul conferinței de presă organizată de PNL Giurgiu, miercuri, 31 august, copreședintele formațiunii, Gheorghe Ștefan, și-a exprimat poziția vizavi de transferul administrării Zonel Libere din subordinea municipalității în cea a Consiliului Județean.

 Sunt întru totul împotriva retransferării Zonei Libere Giurgiu la Consiliul Județean, dar și împotriva unui eventual transfer a societății Apa Service la Consiliul Județean. Spun asta pentru că, din punctul meu de vedere, giurgiuvenii ar avea de pierdut. Pentru aceste două instituții extrem de importante, ar fi trebuit să se facă o dezbatere publică. Din punctul meu de vedere, nu există nicio problemă legată de legalitate – legal este să fie și la CJ, și la Primărie- , însă nu accept ideea de a juca ping-pong cu instituții atât de importante, cu atât mai mult cu cât, în ultimii 2 – 3 ani, la conducerea uneia dintre aceste instituții a fost un lider marcant acum la CJ (n.red.: Răzvan Cuc), care clamează acest transfer. Nu am încredere în calitățile sale manageriale, pentru că atunci când eu spuneam că în Zona Liberă vezi doar cete de câini fără stăpân, el spunea că totul merge bine. (…) Vreau să fie clar un lucru – punctul meu de vedere este o simplă coincidență, o simplă suprapunere cu punctul de vedere al domnului primar. Dânsul nu este de acord cu acest transfer, pentru că pentru el înseamnă ceva important. Eu nu sunt de acord, pentru că și Primăria poate utiliza fonduri europene, așa cum poate utiliza și CJ. Este, pur și simplu, o chestiune de management, a mai declarat Gheorghe Ștefan.

Totodată, acesta a precizat și care ar fi soluțiile, în viziunea sa, pentru ca acest conflict să fie stopat: Să lase Zona Liberă acolo unde este acu… Domnul primar sper că a primit un ”duș rece” după această dezbatere și măcar acum încearcă să transforme această zonă într-una atractivă din punct de vedere economic, în favoarea giurgiuvenilor. În ceea ce privește CJ, dacă acesta vrea să-și facă Zonă Liberă, pate să-și facă câte vrea… Nu-i oprește nimeni pe cei de la CJ să-și facă încă o Zonă Liberă sau o Zonă Industrială, a mai spus copreședintele PNL Giurgiu.

 (Teodora Nicolau)

 

1 COMENTARIU

  1. normal ca punctele de vedere coincid…din moment ce dl primar joaca la 2 capete..nu e de mirare ca trage pnl-ul cu dintii de Apa Service sa nu treaca la CJ,din moment ce postul e ocupat de unul de-al lor,care mai ieri injura si blestema ca nu se va mai intoarce in pnl…jocuri politice de 2 bani..si de pierdut au tot giurgiuvenii…