În cadrul celei mai recente conferințe de presă a liberalilor giurgiuveni, liderul organizației județene, Marin Anton, a făcut o serie de lămuriri cu privire la viitorul candidat al PNL la Primăria municipiului Giurgiu.

„Eu am precizat, mereu, faptul că îl susțin, pentru această candidatură, pe Marian Măroiu, dar nimic nu îi împiedică și pe alții să participe, să se înscrie la acest sondaj. Și aici mă refer la cei despre care s-a tot vorbit pe anumite site-uri: Dumitru Beianu sau Adrian Anghelescu. Eu îl sprijin pe Marian Măroiu pentru că a muncit și muncește pentru PNL. Cât privește sondajul, acesta este o decizie despre care se știe, a Biroului Politic Național, ca viitorul candidat la primăriile reședință de județ să fie desemnat în urma unui sondaj de opinie”, spunea Marin Anton.

În aceeași conferință, liderul liberal a prezentat, pe scurt, și calendarul pentru desemnarea candidatului PNL la Primărie:

  • În intervalul 15 noiembrie 2018 – 15 martie 2019, potențialii candidați își pot depune dosarele pentru înscrierea în sondaj, dosare care vor conține un număr de 4 documente;
  • În următoarele 48 de ore de la încheierea înscrierilor, fiecare Birou Politic Municipal analizează înscrierile, și le validează, iar Biroul Politic Județean va lua act de această decizie.

„După acest ultim pas, se va trece la efectuarea propriu-zisă a sondajului și cel care va fi cel mai bine clasat la finalul acestuia va fi și candidatul nostru la Primăria Municipiului Giurgiu! Avem nevoie de un om care să demonstreze că poate face treabă, de un candidat care să fi dovedit că muncește pentru partid, cunoscut de oamenii din municipiu, pentru că PNL nu mai este dispus să piardă!”, a încheiat liderul liberalilor giurgiuveni, Marin Anton.

(A.Lanconi)