Liderul de sindicat al asistenților din Ambulanța Giurgiu, inventatorul unei noi rubrici în nomenclatorul de meserii! (VIDEO)

0
1255

La finele anului trecut, un post local de televiziune realiza o emisiune în care, sub titlul „Ambulanța cere ajutor”, o parte a liderilor de sindicat din Serviciul de Ambulanță al Județului Giurgiu afirmau că lucrurile din unitatea de prim ajutor din Giurgiu ar fi mai mult decât dramatice.

Dincolo de afirmațiile legate de „neregulile” din SAJ, declarația liderului Sindicatului Asistentelor din Ambulanță, Ioana Bădana, lasă fără cuvinte orice inspector al ITM-ului: la Giurgiu, cel puțin, există „SINGURUL ASISTENT PROFESIONAL DIN ȚARĂ” (!!!!).

Iată cum, peste noapte, unii inventează rubrici noi în nomenclatorul de meserii! Mai mult, fiind singurul asemenea asistent, după ce a fost făcută declarația, mulți au vrut să îmbrățișeze și ei această meserie, numai că au fost luați la întrebări referitor la „job” sau la calificările pentru acesta.

O simplă căutare pe internet pentru „asistent profesional” dă ca rezultat „asistent personal profesionist”, sau, mai aproape de locul de muncă al doamnei, „asistent medical profesionist”. Repetăm, PROFESIONIST, nu PROFESIONAL! Și acum, împreună…PROFESIONIST, nu PROFESIONAL!

(Al.U. Profesionalu)