Liberalii Dumitru Beianu și Dan Vlaicu, la un pas de a strivi o trecătoare , pe un trotuar din Municipiu

0
230

20161108_112820

Luni,  7 noiembrie, în jurul prânzului, în intervalul 11.00 – 12.00, după cum ne-a  relatat un cetățean , martor ocular,  adiacent  intersecției semaforizate din dreptul stației Petrom (șos. București), pe trotuarul cu  clădirea librăriei aflată în zonă,  o  trecătoare între două vârste era gata-gata să fie strivită de panoul publicitar al PNL Giurgiu.

Este vorba despre un panou impozant , de peste 3 metri înălțime pe care  apar imortalizate figurile impozante ale liberalilor Dumitru Beianu alături de cea a candidatului PNL Giurgiu la alegerile parlamentare (Senat), Dan Vlaicu,  care s-a desprins  fulgerător din structura metalică, în urma unor puternice rafale de vânt , prăbușindu-se  cu putere pe trotuar , fiind  la un pas de a lovi  o trecătoare.  

Femeia a scăpat, din fericire pentru ea ,doar cu o sperietură zdravănă . Autoritățile au fost imediat alertate de către cei ce au fost martori ai acestei scene , drept urmare, marți 8 noiembrie , câteva persoane în salopete, au fost văzute încercând  de zor să repună pe soclul metalic panoul electoral cu  pozele celor două personaje ce, fără voia lor, puteau provoca o primă victimă de Campanie , a apropiatelor alegeri din decembrie.

(Jurnal)