Directorul Direcției de Impozite și Taxe Locale, Laurenţiu ŢINTEA , despre restructurarea celor 19 posturi din Direcțiile subordonate Primăriei

0
484

tinteaTot mai des , în ultima perioadă, se discută despre restructurările  anunţate în două dintre direcţiile aflate în subordinea Consiliului Local: Direcţia de Impozite şi Taxe Locale (DITL) şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS). În total, este vorba despre restructurarea a 19 posturi: nouă de la DITL şi zece de la DAS.

Ca urmare a restructurării, ne preciza directorul DITL Giurgiu, Laurenţiu Ţintea, vor rămâne un număr de 59 de angajaţi, din cei 68, câţi sunt acum.

Cei care nu vor trece examenele vor rămâne, în continuare, funcţionari publici, şi îşi vor putea găsi, probabil, loc de muncă la alte instituţii care au nevoie şi care îi vor absorbi. Vreau să precizez, încă o dată, că nu am urmărit, nicio secundă, disponibilizarea pe criterii de vârstă sau de vechime. Vor da examen toţi cei care vor dori acest lucru. Ceea ce vă mai pot spune acum este că examenul va fi undeva, luna aceasta (n.r. – luna iulie)”, declara,pentru „Jurnal Giurgiuvean”, directorul DITL Giurgiu.

Totodată, mai în glumă, mai în serios, directorul Direcției de Impozite și Taxe Locale mai spunea că acum toată speranţa şi-a pus-o în software-urile din Direcţie, care ar trebui să meargă strună, pentru că, în caz contrar, nu ştie ce se va întâmpla: Ne vom trezi, la un moment dat, că vom ajunge să înlocuim funcţionarul cu un calculator”, mai  menționa directorul Laurenţiu Ţintea.

(Anna Lincă)