AcasăActualitateImediat după furtuna de luni, a doua zi salariații GSL au început...

Imediat după furtuna de luni, a doua zi salariații GSL au început lucrul, încă de la 4 dimineața, pentru remedierea stricăciunilor din Municipiu

DSC_0036Odată cu terminarea înlăturării efectelor furtunii din 2/3 şi din data de 3 iulie, echipele Giurgiu Servicii Locale şi-au reluat activităţile normale. Conform celor declarate de directorul GSL, Silvian Dumitrache, în aceste zile se lucrează intens la reparaţiile mobilierului stradal (înlocuirea şipcilor la bănci), dar şi la întreţinerea spaţiilor verzi, acolo unde este necesar.

Furtuna a făcut ravagii pe străzile oraşului. Copacii rupţi şi crengile căzute au fost înlăturate imediat de angajaţii Giurgiu Servicii Locale SA, prin Compartimentul Zone Verzi, pentru degajarea carosabilului, curăţarea parcărilor şi chiar eliberarea autoturismelor prinse sub crengile căzute. Începând cu ora 4:00 dimineaţa, angajaţii noştri au fost în teren pentru remedierea problemelor cauzate de furtună”, ne declara Silvian Dumitrache.

De asemenea, acesta mai preciza că se lucrează intens, în aceste zile, la confecţionarea de staţii de autobuz ce urmează a fi amplasate în municipiu.

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
8.5 ° C
8.5 °
8.5 °
65 %
2.3kmh
100 %
sâm
14 °
Dum
19 °
lun
12 °
mar
14 °
mie
13 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!