mit2Echipa care, odată, câștiga pe bandă rulantă competiții europene, Steaua București, nu mai are suporteri. Cel puțin, nu la Giurgiu, unde, dacă s-ar face un sondaj, aproape jumătate dintre cei intervievați ar spune că țin, la fotbal…cu Steaua! Numai că faptele de sâmbătă, 25 februarie, au contrazis aceste „statistici”.

„După cum bine spune și titlul acestei postări

UNICA STEAUA E ACUM ÎN LIGA 1

Dragi steliști din toate județele vă rugăm ca în data de 25-02-2017 să vă adunați cu mic,cu mare în toate județele voastre, unde se organizează sau în județele vecine pentru a susține această echipă care este UNICA STEAUA pe care o iubim cu toții și au iubit-o și persoane dragi nouă care acum sunt plecați în lumea celor de sus.
Pe cei care înca nu ați auzit încă și nu cunoașteți vă anunțăm că în data mai sus menționată, milioane de oameni din întreaga țară au anunțat Revoluția ROȘ-ALBASTRĂ.
Singurii care vor câștiga v-om fi noi, adică susținătorii și fanii echipei noastre Steaua București pe care o iubim cu toții, cu mic cu mare.
Acest miting se va desfășura în mod pașnic și fără violențe, în majoritatea județelor deja s-au depus cereri pentru a fi un miting autorizat de Primăria locală .

Poliția și Jandarmeria o să fie alături de noi pentru a ne susține .
Ne vom întâlnii la 11.00 în fața Teatrului Ion Vinea, după care vom merge în marș până în fața Prefecturii Giurgiu unde v-a fi citită o petiție!”

mit1Acesta este mesajul distribuit pe rețelele de socializare, cu doar câteva zile înainte de protestul propriu-zis. Numai că, la ora și în ziua anunțate, abia dacă s-au strâns 20 de persoane care să susțină echipa Steaua. Mai mare a fost dispozitivul desfășurat de jandarmeria giurgiuveană, care a asigurat liniștea și ordinea la acest „protest”.

De altfel, și pe pagina de socializare a evenimentului, special creată pentru această „revoluție”, nu și-au arătat interesul mai mult de 14 persoane, în timp ce 22 au confirmat prezența. Asta deși invitația fusese trimisă pentru aproape 250 de persoane.

 

Suporteru’ de serviciu