La nivelul județului Giurgiu, doar 24 de candidați au fost declarați admiși să participe la proba interviului pentru funcția de director de școală

0
516

Ministerul Educaţiei a anunţat că au fost validaţi pentru a participa la concurs 9.111 candidaţi, iar 8.627 dintre aceştia, adică 94,7% s-au prezentat şi au finalizat proba.

Peste 450 de profesori nu s-au prezentat la proba scrisă a concursului de directori, anunță Ministerul Educației. Instituția precizează că 5% dintre cei 9.111 candidați care ar fi trebuit să participe nu au venit la proba scrisă, sesiunea I. De asemenea, nu a fost niciun candidat eliminat, iar 21 s-au retras după ce au văzut subiectele.

La nivelul județului Giurgiu, din 48 de candidați validați să participe la proba scrisă, au absentat 6 candidați, iar unul urmează a susține proba scrisă în sesiunea a II-a, pentru cei care au fost infectați sau aflați în carantină în această perioadă” – ne-a precizat inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, Adelina Sârbu.

Întrebată fiind care este numărul candidaților declarați admiți, Adelina Sârbu ne-a declarat: „Din cei 48 candidați validați să participe la proba scrisă, 24 de candidați au fost declarați admiși să participe la proba interviului, ceea ce înseamnă că au obținut cel puțin nota 7 la proba scrisă”.

(Jurnal)