La Giurgiu, în weekend-uri parcările supermarketurilor ”gem” de autoturisme! Foame, Panică sau nevoia de Socializare? (FOTO)

0
1029

De vineri și până duminică după amiaza, marketurile și în special supermarketurile din Municipiu sunt asaltate de cumpărători. Deși prețurile au crescut simțitor la anumite produse, giurgiuvenilor pare că nu le pasă. Mulți  tratează  probabil frustrările, depresiile și situația extrem de îngrijorătoare din jurul lor,  făcând cumpărături.

 Un amic, zilele trecute, în timp ce arunca produs, după produs în căruciorul său plin, ochi,  a răspuns  nedumeririi mele, apărută pe față:”- Ce vrei nene, dacă e să mor, vreau să mor sătul!” Macabră dorință, nu credeți?

 

Sunt destui, așa cum îmi declara salariata unui supermarket,  care, pe fondul restricțiilor impuse de Pandemie,  le place pur și simplu să se plimbe prin  magazin, printre rafturi și să socializeze cu oricine, chiar și cu casierițele…

În imaginile alăturate vom încerca să vă convingem că giurgiuveanul chiar este un mare consumist…Altfel spus, îi place să cumpere și mai ales să pună în coș…de-ale gurii! Fotografiile  de față vă  înfățișează cum  au arătat  parcările din fața celor patru mari supermarketuri din Municipiu, în zilele de 15, 16 și 17 octombrie…

Păzea, că a venit weekendul și se aprind Grătarele!!