AcasăActualitateLa Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic Giurgiu...

La Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic Giurgiu se lucrează intens

marius olteanuAşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, DJTADJCT Giurgiu are o activitate intensă şi, prin intermediul publicaţiei noastre, cititorii sunt ţinuţi la curent cu toate lucrările pe care aceştia le execută sau cu cele programate în viitorul apropiat.

Astfel, directorul Direcţiei, ing. Marius Olteanu ne-a precizat faptul că în această perioadă se lucrează intens la întreţinerea curentă (plombare) pe DJ 401 (Dobreşti – Vărăşti, Câmpurelu – Valea Dragului, Herăşti, Hotarele) până la intersecţia cu DN 41 (Giurgiu – Olteniţa).

„Se execută lucrări de marcaj pe DJ 401 la Valea Dragului, lucrări de întreţinere, acostamente, cosire şi tăiere de arbuşti din ampriza drumului pe DJ 507 (Giurgiu – Gostinu) şi DJ 411 (Comana – Călugăreni –  Singureni – Stâlpu –  Clejani)”, declara directorul DJTADJCT Giurgiu.

Totodată, directorul Marius Olteanu ne-a asigurat că urmează lucrări de cosire, tăiere arbuşti, refacere rigolă şi întreţinere curentă şi pe drumurile judeţene DJ 504 (Giurgiu – Putineiu) şi DJ 504A (Vieru – Gogoşari – Izvoru).

„De asemenea, vom avea lucrări de plombare pe DJ 602 (Săbăreni – Joiţa – Bâcu) până la limita cu judeţul Teleorman, pe DJ 602 (Joiţa – Săbăreni) până la limita cu judeţul Ilfov, pe DJ 401A (Bolintin Vale – Găiseni) până la limita cu judeţul Dâmboviţa, precum şi pe DJ 412A (Grădiştea – Budeni) şi porţiunile Adunaţii Copăceni, Mihăileşti, Ogrezeni”, ne declara Marius Olteanu.

În plus, tot în această perioadă, se lucrează la inventarierea şi punerea în valoare a masei lemnoase a arborilor care prezintă pericol de cădere pe partea carosabilă a următoarelor drumuri judeţene: DJ 507, DJ 412, DJ 503, DJ 603 şi DJ 411.

„Avem în vedere demararea lucrărilor de întreţinere periodică pe drumurile judeţene DJ 412A, DJ 412,  DJ 504A, DJ 412B, DJ 601E şi DJ 601A, cu covoare asfaltice şi asigurarea scurgerii apelor”, a mai precizat directorul DJTADJCT Giurgiu.

Pe de altă parte, un alt subiect abordat de Marius Olteanu în discuţia noastră a fost legat de activitatea în ceea ce priveşte transportul public judeţean de persoane, despre care ne spunea că se desfăşoară prin curse regulate conform Programului Judeţean de Transport 2014 – 2019, aprobat de către Consiliul Judeţean Giurgiu, executat de 15 operatori de transport licenţiaţi de Autoritatea Rutieră Română – ARR.

Desfăşurarea acestui serviciu comunitar este reglementată de legea 51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice şi de legea 92/2007 a serviciilor de transport public local actualizată în 2016, împreună cu normele sale de aplicare, stabilite în Ordinul 353/2007 al M.I.R.A.

„Dorim să vă asigurăm că nu precupeţim nimic din activitatea noastră pentru a vă asigura dumneavoastră, celor din judeţul Giurgiu, drumuri bune şi o circulaţie civilizată şi la standarde ridicate, şi, mai ales, vă stăm oricând la dispoziţie în special pe pagina oficială de Facebook, unde ni se pot semnala problemele apărute pe drumurile judeţene.

Totodată noi, cei din Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic Giurgiu, vă dorim să aveţi Sărbători Pascale frumoase, cu bucurii şi împliniri! Paşte Fericit!”, a mai spus directorul DJTADJTC Giurgiu, Marius Olteanu.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
18.1 ° C
18.1 °
18.1 °
81 %
1.2kmh
100 %
Dum
18 °
lun
19 °
mar
25 °
mie
25 °
joi
24 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!